متخصصان اعلام کردند آنچه در انواع تکنیک‌های پخت ماهی اهمیت دارد، دقت در زمان کافی برای پخت کامل ماهی است.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از یاهونیوز، اگرچه امروزه تمایل به خریداری انواع فیله‌های ماهی وجود دارد، اما پژوهشگران توصیه می کنند ماهی به صورت کامل همراه با تیغه میانی خریداری و طبخ شود.
 
تیغ ماهی در هنگام پخت باعث حفظ طعم واقعی ماهی می‌شود و با حفظ آب میان بافتی، از خشک شدن گوشت ماهی جلوگیری می کند.
 
به گفته محققان، ماهی در هنگام خرید باید کاملا سالم، دارای پوستی شفاف و چشمان تازه باشد. همچنین بهتر است رگه‌های قرمز رنگ در آبشش‌ها وجود داشته باشد.
 
پژوهشگران اظهار کردند: گوشت ماهی که کاملا پخته شده صورتی رنگ ، نرم و مطبوع است، اما در همه روش‌های پخت ماهی چنین نتیجه‌ای حاصل نمی شود.
 
بهترین روش، پخت در فر یا روی گریل، به همراه روغن زیتون و کمی نمک به مدت 3 تا 5 دقیقه است. خوردن پوست ماهی نیز اگرچه در اثر حرارت خشک شده باشد، توصیه می شود.

نوشته شده در تاریخ شنبه 14 مرداد 1391    | توسط: shilat 88    |    | نظرات()

اشتراک این مطلب در :