نوزادهای همه ماهی ها پس از تولد ارثیه ارزنده ای از مادر خود دارند که نقش عمده ای در زنده ماندن آنها در طول مراحل اولیه رشد و نمو دارد. نوزادها پس از تولد اکثراً قادر به گرفتن غذا نیستند چون هنوز ساختار دهان و باله های آنها کامل نشده است. این ارثیه، ذخیره عالی ترین نوع غذا در کیسه زرده است که مقدار آن به نوع ماهی، درجه حرارت آب و سرعت رشد نوزاد بستگی دارد.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 20 تیر 1391    | توسط: tazari    | طبقه بندی: فیزیولوژی آبزیان،     | نظرات()

اشتراک این مطلب در :